top of page

Hva er sikker sletting?

Title Goes Here

Vi bruker BitRaser Nist SP 800-88 programvaren for å slette dine harddisker. 

 

Hva er Bitraser?

Bitraser er et avansert verktøy utviklet for permanent å slette sensitiv informasjon fra harddisker og andre lagringsenheter, uten noen mulighet for gjenoppretting. Det tilbyr en effektiv løsning for både individuelle brukere som ønsker å beskytte sin personlige informasjon og bedrifter som må overholde strenge databeskyttelsesforskrifter.

Bitraser benytter sofistikerte algoritmer for å overskrive eksisterende data flere ganger. Denne prosessen sikrer at dataene blir umulige å gjenopprette, selv med de mest avanserte gjenopprettingsteknikkene. 

Etter at sletteprosessen er fullført, utfører Bitraser en grundig verifisering for å sikre at ingen data kan gjenopprettes. Programvaren genererer også en detaljert rapport som bevis på at dataene er slettet permanent.

Hvordan fungerer sikker sletting?

1. Innsamling av datamaskinen

Når du velger oss for datasletting, vil vi enten motta din datamaskin direkte eller arrangere henting. Vi behandler hver enhet med største forsiktighet fra starten av.

2. Registrering

Din datamaskin blir registrert i vår IT-portal ved ankomst. Dette trinnet hjelper oss med å holde oversikt over maskinen gjennom hele sletteprosessen.

3. Sikker lagring

Etter registrering låses datamaskinen inn i et sikkerhetsskap. Dette sikrer at enheten din er trygt oppbevart til den er klar for datasletting.

4. Datasletting

Når tiden er inne, flyttes datamaskinen fra sikkerhetsskapet direkte til våre slettestasjoner. Her bruker vi avanserte metoder for å slette all data fra harddisken din. Prosessen fjerner effektivt all informasjon permanent og forhindrer gjenoppretting.

5. Sertifisering

Etter at dataslettingen er fullført, vil du motta et sertifikat. Dette dokumentet bekrefter at datamaskinen din er fullstendig slettet og at dataene ikke lenger kan gjenopprettes. Sertifikatet tjener som din garanti for at personvernet ditt er ivaretatt.

6. Gjenbruk eller Retur

Etter sletting, kan datamaskinen enten få et nytt liv hos noen andre eller sendes tilbake til deg, avhengig av avtalen vi har på forhånd. Dette valget gir datamaskinen din muligheten til å bli verdifull for noen andre eller returnert for din egen fortsatte bruk.

Din tillit, vår prioritet

Vi er dedikerte til å beskytte dine data og gi deg ro i sinnet gjennom vår dataslette-tjeneste. Hvis du har spørsmål om prosessen eller ønsker å benytte deg av vår tjeneste, ta kontakt med oss i dag.

Bestill sikker sletting i dag!

Bestill sikker sletting av harddisker i dag ved å ta kontakt via vårt bestillingsskjema. 

Hvis dere har noen dokumenter eller annen informasjon du ønsker å dele med oss så legg det ved via Last opp fil. 

Bestill sikker sletting

KAMPANJE TILBUD
Pris per enhetNOK199
bottom of page