top of page

Personvernerklæring

Hos WABIT verdsetter vi personvern høyt for våre besøkende, kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan vi, som databehandler, behandler dine personopplysninger iht. EU sin personvernforordning; også kalt «General Data Protection Regulation» (GDPR). 

Ved å bruke vår nettside wabas.no inkl. vår nettbutikk, aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Hva er personopplysninger? 

Personopplysninger er alle typer informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en fysisk person som er i live. For mer utfyllende informasjon, les om personopplysninger på Datatilsynet sine hjemmesider.

Kategorier med personopplysninger vi behandler: 

Nettsiden

WABIT behandler personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å kunne svare på spørsmål og tilpasse informasjon og oppfølging individuelt, ber vi om firmanavn og kontaktinformasjon ved forespørsler via vår nettside. 

Nettbutikken

Ved bestilling via vår nettbutikk må vi vite hvem som har bestilt, hvor varene skal sendes, og hvor vi skal sende faktura. Derfor må du registrere deg som bruker; og oppgi organisasjonsnummer, e-postadresse, firmanavn, fornavn, etternavn, avdeling, gateadresse, postnummer, og telefonnummer. 

Mottakere av personopplysninger

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på ditt firma, samt at informasjon om deg og ditt firma blir slettet.

Målet med behandling av personopplysninger 

Hva betyr behandling av personopplysninger? 

Enhver operasjon som gjøres med personopplysningene, enten de er automatisert eller ikke. 

Målet er å kunne gi deg en personlig tilpasset tjeneste, forbedre og optimalisere nettsiden, sende varer og tjenester du bestiller fra vår nettbutikk, og for å forbedre kommunikasjonen mellom oss som leverandør og deg som kunde. 

Kontaktinformasjon

Dersom du oppgir din kontaktinformasjon benyttes den for å kunne kontakte deg. Og hvis du handler i vår nettbutikk er det nødvendig for oss å ha din kontaktinformasjon for å kunne sende deg den varen du bestiller. 

Handlehistorikk 

Når du handler i vår nettbutikk blir handle-historikken lagret. Det vil si firmanavn, bestillerens navn, bestillingstidspunkt, leveringstidspunkt og -adresse, samt faktureringsadresse. 

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor? 

bottom of page